Vakantiehuizen Te Koop & Te Huur in binnen- en buitenland

Koop / huur
Soort woning
Prijs van
Prijs tot
Land / Plaats

Vakantiehuis verkopen / verhuren

Voordelig en professioneel uw recreatie-aanbod presenteren op RECREATIEplaats.nl

Zowel particulieren als professionele aanbieders van vakantiehuizen, recreatiewoningen, tweede huizen, second homes of chalets kunnen hun aanbod presenteren op deze speciale website voor recreatief aanbod in binnen- en buitenland.

Particulieren

Voor de particuliere aanbieder hanteren wij het volgende tarief.

€ 60,- per jaar inclusief BTW voor 2 objecten     (slechts € 2,50 inclusief BTW per object per maand)

Wij hebben gekozen voor een standaard tarief voor twee objecten omdat onze particuliere aanbieders hun recreatiewoning vaak te koop en gelijktijdig ook te huur willen aanbieden. Middels deze aanbieding bieden wij u hiervoor de gelegenheid, maar u kunt ook 2 verschillende vakantiehuizen te koop of te huur aanbieden.

Voor het plaatsen van uw recreatiewoning(en) kunt u zich hieronder aanmelden waarna u via e-mail uw persoonlijke inloggegevens ontvangt. Na ontvangst van deze gegevens kunt u direct beginnen met het plaatsen en beheren van de objecten in uw eigen account.

Na plaatsing van uw object(en) ontvangt u via e-mail de factuur voor uw presentatie-periode. Deze presentatie-periode duurt 12 maanden en wordt niet automatisch verlengd. Voor afloop van uw presentatie-periode ontvangt u van ons een e-mail waarin wij u vragen of u uw presentatie wel of niet wil verlengen.

Professional: Recreatiemakelaar - Ontwikkelaar - Chaletbouwer - Parkeigenaar

Professionele aanbieders kunnen zich bij ons aanmelden waarna zij kosteloos en onbeperkt recreatiewoningen te koop en/of te huur kunnen plaatsen op RECREATIEplaats.nl

Voor het plaatsen van uw recreatie-aanbod kunt u zich hieronder aanmelden waarna u via e-mail uw persoonlijke inloggegevens ontvangt. Na ontvangst van deze gegevens kunt u direct beginnen met het plaatsen en beheren van de objecten in uw eigen account.

Uw vakantiehuizen ook GRATIS op BestBuyImmo.com

Plaatst u als particuliere of professionele aanbieder recreatiewoningen op RECREATIEplaats.nl dan wordt uw aanbod middels een koppeling GRATIS doorgeplaatst naar onze partnersite BestBuyImmo.com

 

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet en wensen u veel succes bij de verkoop en/of verhuur van uw recreatiewoning(en).

Bedrijfsnaam

Voornaam
*
Achternaam
*
Adres
*
Postcode
*
Plaats
*
Land

Telefoon

Mobiel
*
Fax

E-mail adres

Website

 

Antispam code (norobot)
* Antispam code

* = verplicht veld.  
   

Algemene informatie

Klanten ervaringen

Particulier te Harderwijk

Wij zijn eigenaar van 3 chalets en 1 stenen recreatiebungalow op de Veluwe. Voor de verhuur van deze vakantiehuisjes maken wij al bijna 5 jaar gebruik van RECREATIEplaats.nl. Gezien het aantal aanvragen die we ontvangen en niet te vergeten het aantal nette huurders die we daardoor hebben gevonden, zijn wij zeer tevreden over deze speciale website voor vakantiehuizen.

Alanya Sunlife

Voor ons aanbod van apartementen en villa's in de omgeving van Alanya -Turkije zijn wij altijd op zoek naar goede websites die zich specialiseren in Second Homes voor onze Nederlandse doelgroep. Via dit recreatie-portaal hebben wij al meerdere objecten verkocht. Ook voor het verhuren van onze vakantiehuizen of apartementen maken wij met succes gebruik van Recreatieplaats.nl.