Vakantiehuizen Te Koop & Te Huur in binnen- en buitenland

Koop / huur
Soort woning
Prijs van
Prijs tot
Land / Plaats

Ons woningaanbod

Vakantiehuizen - Recreatiebungalow'sRecreatiewoningen - Chalets - Second Homes - Tweede Huizen

Gevonden objecten...

Klik om naar het object te gaan ERMELO (GELDERLAND):  3852 MB - Drieerweg 100 

BESCHIKBAAR VANAF 1 SEPTEMBER A.S. Leuke ongemeubileerde recreatiebungalow met 2 slaapkamers op een mooi en bosrijk park aan de rand van Ermelo.
Klik voor meer...

€ 750 - huur (Recreatiewoning)
Klik om naar het object te gaan HARDERWIJK (GELDERLAND):  3843 DD - Nassaulaan 30 

BESCHIKBAAR VANAF 1 DECEMBER A.S. Leuke, volledig ingerichte kamer te huur in Harderwijk nabij winkelcentrum Tweelingstad.
Klik voor meer...

€ 400 - huur (Kamer)
Klik om naar het object te gaan VOORTHUIZEN (GELDERLAND):  3781 NV - Zevenbergjesweg 

BESCHIKBAAR VANAF 1 AUGUSTUS A.S. Leuke gemeubileerde recreatiebungalow met twee slaapkamers te huur op rustig parkje in Voorthuizen.
Klik voor meer...

€ 700 - huur (Recreatiewoning)
1

Algemene informatie

Klanten ervaringen

Particulier te Harderwijk

Wij zijn eigenaar van 3 chalets en 1 stenen recreatiebungalow op de Veluwe. Voor de verhuur van deze vakantiehuisjes maken wij al bijna 5 jaar gebruik van RECREATIEplaats.nl. Gezien het aantal aanvragen die we ontvangen en niet te vergeten het aantal nette huurders die we daardoor hebben gevonden, zijn wij zeer tevreden over deze speciale website voor vakantiehuizen.

Alanya Sunlife

Voor ons aanbod van apartementen en villa's in de omgeving van Alanya -Turkije zijn wij altijd op zoek naar goede websites die zich specialiseren in Second Homes voor onze Nederlandse doelgroep. Via dit recreatie-portaal hebben wij al meerdere objecten verkocht. Ook voor het verhuren van onze vakantiehuizen of apartementen maken wij met succes gebruik van Recreatieplaats.nl.